Slovakien förlorade med 1-2 mot Ukraina

22.6.2024, Admin

I den senaste matchen mot Rumänien gjorde den ukrainske målvakten Lunin på varandra följande misstag som fick laget att förlora. I den här matchen mot Slovakien satte Reblov Lunin på bänken och Trubin började i Landslagtröja Euro 2024.

Trubin blockerade först Haraslins skott från en snäv vinkel, och räddade sedan Schranzs volley från nära håll. Men i den 17:e matchminuten fick Schranz en passning från sin lagkamrat och nickade Slovakien 1-0 Ukraina. Det var Schranz andra raka match med mål. I den 54:e minuten fick Shaparenko en passning från Zinchenko i straffområdet och tryckte in bollen för att kvittera för det ukrainska laget. 1-1. Dödläget bröts i den 80:e minuten, klädd i en Ukraina landslagströja Euro 2024, tryckte in bollen i motståndarens mål i kaoset.