Varga svimmade och lämnade planen, Soberth gjorde segermålet

24.6.2024, Admin

I den tredje omgången av grupp A i Europacupen 2024, spelade Skottland mot Ungern Varga och lämnade planen under anfallet. I slutet av matchen gjorde Sobers segermålet och besegrade Skottland med 1-0. . När Soberth firade vinsten efter matchen höjde han Vargas Ungern landslagströja Euro 2024 och tillägnade honom målet.

I den 8:e minuten av första halvlek var Bolas långskott mycket hotfullt. I den 27:e minuten fick Orban ett gult regelbrott för ett regelbrott. I den 42:a minuten var Orbans nick offside. I den 49:e minuten av andra halvlek följde Shaloi upp med en spark som beslagtogs. I den 53:e minuten missade Adams långskott efter att ha klippt insidan. I den 68:e minuten slogs den ungerske forwarden Varga medvetslös i straffområdet och bars bort på bår. När de såg Varga Cup lyftas av planen verkade de ungerska spelarna inspirerade att slåss. I den 90:e och 10:e minuten gjorde Sobers, klädd i en Landslagtröja Euro 2024, mål för att hjälpa det ungerska laget att besegra det skotska laget med 1-0.