Colombia slår Costa Rica med 3-0

29.6.2024, Admin

Den andra omgången av America's Cup-gruppspelet fortsatte, klädda i Colombia landslagströja, och besegrade Colombia med 3-0 och vann två på varandra följande segrar i grupp D. Vinicius gjorde två mål, Savio gjorde mål, Brasilien 4-1 Paraguay, rankad tvåa i grupp D.

Brasilien 0-0 Costa Rica i den första matchen. Det finns inget utrymme för misstag i den här matchen. I den 36:e minuten tryckte Vinicius bollen för att hjälpa Brasilien att öppna dörren till seger. I den 43:e minuten gjorde Savio ett tilläggsskott i det tomma målet, och Brasilien utökade sin ledning med 2-0. Paraguays försvar gjorde ännu ett misstag, iklädd Landslagtröja fotboll, klev fram och gjorde två mål, och det brasilianska laget skrev om ställningen till 3-0. I den 59:e minuten gjorde Alderet mål med ett skott på lång håll utanför straffområdet, och ställningen på planen skrevs om till 1-3. I den 65:e minuten vann det brasilianska laget en straffspark och gjorde framgångsrikt mål.