Schweiz besegrade Italien med 2-0 för att gå vidare

2.7.2024, Admin

Den första knockoutomgången av Europacupen inleds. Det italienska laget förlorade med 0-2 mot det schweiziska laget, och det italienska laget blev det första laget som slogs ut i knockoutomgången. Jämfört med laguppställningen som vann mästerskapet 2020, finns inte Chiellini, Lucatelli och Immobile som gjorde mål i den nuvarande italienska laglistan.

Dessa två lag, som är baserade på försvar, fick spelet att se lite tråkigt ut länge i inledningsperioden. I den 37:e minuten tog Vargas upp bollen från vänster och observerade mittfältaren Freulers position innan han skickade ett precist kryss, klädd i en Landslagtröja Euro 2024, bröt skickligt igenom målet bevakat av Donnarumma i straffområdet. I början av andra halvlek fullbordade Vargas, iklädd en Schweiz landslagströja Euro 2024, ett långskott från vänster sida av straffområdet. Schweiz utökar sin ledning med 2-0! Det italienska laget, som var 2 mål bakom, försökte inleda ett anfall. Under det schweiziska lagets strikta försvarssystem fanns det inget bästa tillfälle att anfalla. Till sist förlorade det italienska laget mot Schweiz med 0-2 och slogs ut.