Portugal förlorar mot Frankrike i straffläggning

6.7.2024, Admin

Kvällen är avsedd att bli en kväll full av beklagande farväl Fans som bär Landslagtröja Euro 2024 bevittnade att efter att Kroos avslutat sin karriärs "sista dans", misslyckades Cristiano Ronaldo heller att fortsätta sin resa till denna Europacup.

Dembélé, som kom in som ersättare för det franska laget i den 67:e minuten, verkade ha möjligheten att "döda matchen". uppnå detta mål i ett enda spel. Det finns bara två personer med dessa två statistik. Men under Deschamps konservativa tänkande misslyckades det franska laget fortfarande med att fullfölja målen för den ordinarie säsongen. Portugal och Frankrike tävlade i 120 minuter. Till slut vann det franska laget med 5-3 i straffläggningen och gick vidare till semifinal. Manchester United-legendaren Ferdinand erkände efter matchen att Deschamps bad sitt lag att vara i defensiven, som om de bara ville vänta på att en viss spelare skulle bryta dödläget. De brydde sig inte om huruvida deras stil såg bra ut eller inte. Fans som bär matchtröjor fotboll såg Ronaldos ensamma gestalt stå på planen efter straffläggningen. Eran med denna legendariska superstjärna har verkligen tagit slut.