Türkiye tar farväl till Europacupen

9.7.2024, Admin

I de 8 bästa utslagsrundorna hamnade det holländska laget under med 0-1. I den andra halvleken förlitade man sig på att De Vrijs mål i Landslagtröja Euro 2024 kvitterade ställningen. Enligt statistiken är detta Nederländerna har nått semifinal i EM för första gången sedan 2004!

I den 35:e matchminuten gav Arda Gulers inlägg en assist, och Samet Akaydin gjorde mål med en nick, vilket hjälpte det turkiska laget att ta en 1-0-ledning. I den 70:e minuten nickade DeVry in med en nick, 1-1. I den 76:e minuten passerade Mert Mudur bollen i sitt eget nät samtidigt som han hindrade Cody Gakpo från att röra bollen Turkiet 1-2. Turkiets försök att kvittera stoppades av Verbruggen i matchtröjor fotboll. Till slut gick Nederländerna vidare till semifinal med 2-1 Türkiye! Nederländerna möter England i semifinalen i Dortmund.