Lautaros segermål hjälper Argentina att vinna titeln

16.7.2024, Admin

America's Cup-finalen startade, men matchen försenades i 82 minuter på grund av säkerhetsproblem och ett stort antal biljettlösa fans som försökte bryta sig in. Även om den argentinska spelaren Messi lämnade matchen tidigt, gjorde Lautaro, klädd i matchtröjor fotboll, segermålet i den 112:e minuten, och hjälpte Argentina att besegra Colombia med 1-0 i Copa America och framgångsrikt försvara titeln och slutade på 16:e plats i lagets historia.

I den andra halvleken av matchen föll Messi till marken i smärta utan uppenbar fysisk kontakt och byttes ut i den 66:e matchminuten. Messis svullna fötter kan ses genom kameran. Den här matchen kan vara den 37-årige Messis sista viktiga match för Argentinas räkning, men han var tvungen att lämna matchen tidigt på grund av skada, vilket gjorde att han brast ut i gråt på bänken och inte kunde lugna ner sig på länge. Under förlängningen gjorde Barredes, klädd i Landslagtröja fotboll, en vacker tackling för att vinna bollen för laget !