Atletico slog Girona med 3-0

27.8.2024, Admin

Girona, den mörka hästen förra säsongen, har upplevt en nedgång i konkurrensstatus efter att ha genomgått en omorganisation av lineupen under den nya säsongen. I andra omgången av La Liga besegrade Atletico Madrid Girona med 3-0 på hemmaplan och vann sin första ligaseger under den nya säsongen. Atletico Madrids nya hjälpmedel Gallagher kom in som ersättare och gjorde sitt första framträdande sedan han kom.

I den 2:a matchminuten missade Alvarez låga skott utifrån. I den 38:e minuten lämnade Girona-målvakten Gazzaniga bollen utanför straffområdet fick en utmärkt målchans en matchtröjor fotboll Griezmann tog frisparken och gjorde mål, Atletico Madrid ledde med 1-0. I den 48:e minuten inledde Atletico Madrid ytterligare ett anfall, och Llorente dribblade fram bollen ur nätet.I den 90:e och 5:e minuten skickade Llorente, iklädd en Atlético Madrid tröja, ut en assist Koke gjorde enkelt och Atletico Madrid beseglade segern med 3-0.