Portugal slog Kroatien med 2-1

7.9.2024, Admin

I den första omgången av UEFA Nations League A mötte Portugal Kroatien på hemmaplan. Modric, klädd i matchtröjor fotboll, beklagade Europacupen och tävlade återigen i UEFA Nations League, och Ronaldo uppnådde milstolpen med det 900:e målet i denna match!

I den 7:e minuten slog Dalot in i straffområdet och trängde in i målet bevakat av Livakovic! Portugal 1-0 Kroatien. I den 34:e minuten tog Ronaldo, iklädd Portugal landslagströja, bollen framför mål och gjorde mål! Nådde milstolpen på 900 mål i sin karriär! Portugal leder Kroatien med 2-0. I den 41:a minuten slog Dalot in bollen i egen dörr och gjorde självmål! Kroatien 1-2 Portugal. Den 39-årige Ronaldo sa efter matchen: Det här är en milstolpe som jag har velat nå under lång tid När jag fortsätter min karriär kommer det att ske naturligt. Det är spännande att jobba hårt varje dag, hålla sig frisk fysiskt och mentalt och nå 900 mål. Det här är en unik milstolpe i min karriär.