Manchester Citys segersvit fortsätter att leda tabellen

15.9.2024, Admin

Den fjärde omgången av Premier League startade Med de två målen som Haalanden Manchester City tröja hade på sig, besegrade Manchester City Brentford med 2-1 på hemmaplan och ledde vägen med 12 poäng från fyra matcher. Enligt statistiken gjorde Haaland Tyskland 9 mål 4 spel!

I den första minuten av matchen gjorde Stones ett misstag när han rensade bort bollen och Visa gjorde mål med en nick, vilket gav Brentford en 1-0-ledning. I den 20:e minuten skickade De Bruyne en precis direktpassning, och Harland fullbordade målet, 1-1. I den 33:e minuten skickade Ederson, iklädd en matchtröjor fotboll, ut en assist med en stor spark Haaland gjorde mål med ett enda skott från bortre hörnet, och Manchester City fullbordade vändningen 2-1. Enligt statistiken har Haaland gjort 9 mål under de första 4 omgångarna av Premier League, vilket slog Rooneys tidigare poängrekord i Premier League på 8 mål på 4 matcher under samma period! Samtidigt ligger Haaland också långt före Premier Leagues poänglista den här säsongen, och andra Premier League-spelare har bara gjort 3 mål som mest. Det är otroligt, Haaland är helt enkelt en målmaskin!