Barcelona besegrade Villarreal med 5-1 och vann 6 matcher i rad!

23.9.2024, Admin

Den sjätte omgången av La Liga fortsätter, Barcelona utmanar Villarreal på bortaplan. Lewandowski och Belloli, båda klädda i matchtröjor fotboll, gjorde två mål för att hjälpa Barcelona att besegra Villarreal med 5-1 och leda ställningen med en segerserie på sex matcher!

I den 20:e minuten bröt spelarnas tysta samarbete igenom Villarreals försvar, och Lewandowski gjorde 1-0. I den 38:e minuten, återhämtade Ayoze Perez en poäng med 1-2 straffområde Domaren gav inte ett skott vid första gången, men efter VAR-intervention dömdes till slut en straffspark och Lewandowski tog straffen. I den 75:e minuten skickade Victor en assist, och Belloli gjorde mål med en smäll, 4-1. I den 83:e minuten skickade i FC Barcelona tröja Yamal ett utsökt kryss, och Belloli gjorde två gånger, 5-1! , Barcelona leder ställningen med ett starkt rekord på 6 raka segrar! Real Madrid ligger tvåa med 14 poäng.