Trincao gjorde 2 vackra assist

28.9.2024, Admin

Den 7:e omgången av den portugisiska superligan börjar först! Som överherre av den nya säsongen fortsatte Sporting Lissabon att utöva sin dominans från förra säsongen, med jubel från fansen som bar Sporting Lissabon tröja, Sporting Lissabon besegrade Estoril med 3-0 och vann 7 raka vinster.

I den 24:e minuten skickade Reis en assist och Catamo gjorde mål med ett lågt skott, Sporting Lissabon 1-0. I den 31:a minuten fick Sporting Lissabon en offensiv möjlighet Trincon skickade en andra passning och Morita Hidemasa gjorde 2-0. I andra halvlek, efter många anfallsförsök, lyckades inte Sporting Lissabon göra mål. Efter 90+1 minuter skickade Trincon, klädd i en matchtröjor fotboll, ännu en gång en assist Braganza, och Sporting Lissabon låste upp 3 -0. Seger! I slutet av de 7 omgångarna toppade Dzhekeresh målskyttarlistan med 10 mål, och Trincao rankade assistledaren med 4 assist Det är värt att nämna att både målgörarlistan och assistlistan kommer från Sporting Lissabon.