Kane drar sig från skada, Bayern 3-3 Frankfurt

7.10.2024, Admin

I den 6:e omgången av Bundesliga utmanade Bayern Frankfurt på bortaplan. Frankfurts styrka under den nya säsongen ska inte underskattas Bayern, som förlorade mot Frankfurt förra säsongen, har omgrupperat och inlett en chans till revansch. Precis när fansen som bär FC Bayern München tröja trodde att Bayern skulle vinna med 3-2, bröt Malmouche denna vackra dröm och de två lagen slutade med 3-3.

I den 15:e minuten tog Bayern snabbt en taktisk hörna från vänster, och Jin Meizai gjorde en smäll på Bayern 1-0 Frankfurt. I den 22:a minuten skickade Knauf en passning och Malmouche gjorde mål med ett lågt skott Frankfurt 1-1 Bayern. I den 35:e minuten skickade Malmouche ett inlägg, och Ekitikai följde upp med ett lågt skott Frankie gjorde 2-1 Bayern. I den 38:e minuten tog Bayern en hörnsparksmöjlighet. I den 53:e minuten skickade Kane en assist i straffområdet. I den 90:e och 4:e minuten gjorde Malmouche, iklädd en matchtröjor fotboll, ett enda mål mot Neuer, och Frank gjorde oavgjort med Bayern 3-3.