Araujos vinnande strejk, Uruguay 0-1 Peru

12.10.2024, Admin

Den 9:e omgången av den sydamerikanska världscuppreliminären fortsätter! Uruguay har drabbats av två oavgjorda matcher nyligen, och anledningen är de dolda farorna som orsakas av frånvaron av kärnspelare. Många huvudspelare, inklusive Suarez, var frånvarande på grund av avstängning, och anfallarens styrka minskade kraftigt. Avstängningstiden för nyckelspelare som Bentancur och Jimenez som bär matchtröjor fotboll har ännu inte avslutats. Den goda nyheten här är att Nunez återkomst har gett laget ett skott i armen. Även om Perus övergripande rekord är dåligt, är dess prestationer på hemmaplan ganska sega. Denna matchup kan inte ignoreras!

Koordinater—Lima National Stadium, Peru vs Uruguay hemma. I den första halvleken varvade de två sidorna anfall och försvar, men inga poäng gjordes. Precis när fansen som bär Peru landslagströja trodde att de båda lagen skulle göra 0-0. I den 88:e minuten skickade Kispe en assist och Araujo gjorde segermålet! Peru säkrade segern med 1-0. Efter 9 omgångar kom Argentina på första plats med 19 poäng och Colombia på andra plats med 16 poäng. Uruguay ligger trea med 15 poäng. Brasilien ligger fyra med 13 poäng.