Finland besegrades av England på hemmaplan

14.10.2024, Admin

Den fjärde omgången av UEFA Nations League inleds med att England utmanar Finland på bortaplan. När man ser tillbaka på den första omgången av tävlingen mellan de två lagen, besegrade England Finland med 2-0 på hemmaplan. Men Englands konkurrenssituation var instabil. Innan matchen trodde fans som bar matchtröjor fotboll att England, som spelar bortamatcher, kunde anpassa sig till ett bra tillstånd!

I den 17:e minuten av matchen skickade Gomez en genomgångsboll i straffområdet med ett enda skott och försvar. Det var inte förrän i den 74:e minuten av andra halvlek som Arnold tog en frispark och gjorde mål direkt, vilket hjälpte England utöka ställningen 2-0. I den 84:e minuten skickade Watkins en passning och Rice, iklädd en England landslagströja, gjorde mål, och England säkrade en 3-0-seger. Även om Hoskonen i den 87:e minuten gjorde mål med en nick och hjälpte Finland att göra mål, kunde det inte ändra resultatet av att förlora matchen. Till sist besegrade England Finland med 3-1 och placerade sig tvåa i gruppen med 9 poäng.