Rotaro gjorde matchens enda segermål

21.10.2024, Admin

Den 8:e omgången av Serie A fortsätter, Inter Milan utmanar Roma på bortaplan. Spelet var väldigt intensivt och Acerbi lämnade planen skadad, klädd i en Inter Milan tröja, och gjorde matchens enda mål. Hjälpte Inter Milan att besegra Roma med 1-0 och tog sig upp till andra plats i tabellen.

Matchen startade och med jubel från fansen som bar matchtröjor fotboll inledde Roma-laget en attack. I den 1:a minuten sköt Roma-kaptenen Pellegrini ett stort skott framför straffområdet och bollen flög utanför ramen. I den 6:e minuten slog Thuram ett långskott framför straffområdet, och Sveral räddade bollen tappert. I den 11:e minuten blockerade Sommer bollen och skickade nästan in den i eget mål. I den 60:e minuten lyckades Romas anfall inte göra mål, och det blev en utelämnande i försvaret Milan 1-0 Roma. Som Sules skott framför straffområdet räddades av Sommer. I slutet av matchen besegrade Inter Milan Roma med 1-0 och placerade sig på andra plats i tabellen!